References

“We contacted ProSelection when we faced a generation change in our finance department and wanted to hire a CFO to modernize and strengthen our financial management. After a meeting with ProSelection, we handed over the process to them. They handled the process very professionally and soon found an exciting field of highly qualified candidates. Within a few weeks, we had recruited our new CFO, who today is performing very well in the organization.”

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

See candidates

“We have used ProSelection to recruit our entire finance team. Our cooperation started when we needed a Finance Manager. ProSelection was good at listening and asking questions, and it was our absolute impression that it was of importance to them to understand our company, our culture and the positions’ requirements. We experienced a professional process which resulted in the right candidate for us. We later hired a Finance Controller and a Finance Assistant through ProSelection too, and the processes were just as effective and good and resulted in two strong employees, who are exactly what we were looking for. ARKK Copenhagen gives ProSelection and their services a warm recommendation.”

Co-founder & CEO Thomas Refdah

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri, da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater, som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er meget tilfredse. ”

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med Proselection landede vi en aftale med en fagligt kompetent personlighed, der honorerer vores forventninger.”

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

“Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

”Vi kontaktede ProSelection, fordi vi skulle finde en ny økonomichef til vores danske hovedkontor. Efter et indledende møde mellem ProSelection og os, samt et telefonmøde med vores HR-afdeling i Frankrig besluttede vi at lade ProSelection håndtere processen. ProSelection søgte efter og interviewede kandidater og leveret flere meget kvalificerede kandidater til os. I dag, takket være ProSelections arbejde har vi en meget engageret og professionel økonomichef, der er faldet rigtigt godt til i vores virksomhed.”

Adm.dir. Carl-Johan Callenholm

Xylem Water Solutions A/S

 

”Vi havde nu og her brug for en Financial Manager. Kvalitet og hastighed i processen var et tema. Et smertefrit/gnidningsløst/effektivt samarbejde med ProSelection har løst vores udfordring på at skaffe den rette kandidat inden for en forholdsvis kort tidsramme.”

HR Manager Charlotte Ballisager

Endomondo A/S

 

”Vi havde brug for en fagligt stærk person i positionen som Regnskabsansvarlig i vores administration, da vores Regnskabsansvarlige ønskede at trække sig tilbage. Vi kontaktede ProSelection, vi fik tillid til at de kunne løse opgaven. Og i en smertefri og ret kvik proces, blev vi præsenteret for tre stærke kandidater, der hver for sig overbeviste os om, at de kunne håndtere opgaven. Vi valgte den person, der passede bedst ind i teamet og ser frem til et rigtigt godt samarbejde. Vi føler, at ProSelection var til stede i processen og ser tilbage på et samarbejde, der tilfredsstiller vores forventninger til en professionel samarbejdspartner.”

Adm. direktør, Kim Blicher

Georg Fischer A/S

 

”Vi stod med et behov for en ny, erfaren og fagligt stærk regnskabsmedarbejder. Vi valgte at entrere med ProSelection på grund af deres erfaring, deres fleksibilitet og deres ensidige fokus på regnskabs og økonomimedarbejdere.
Tiden var en vigtig parameter for os og pga. ProSelections hurtige og grundige udvælgelse, kunne vi allerede efter 2 uger ansætte vores nye dygtige medarbejder.”

Regnskabschef, Anders Lemvig

AKF-holding

 

”Vi havde behov for en skarp og fagligt stærk Regnskabschef, der kunne give os et professionelt og kvalitetssikret overblik på tallene og valgte at entrere med ProSelection. Vi fik i løbet af den aftalte tidshorisont tre forskellige profiler, der på hver deres facon, var i stand til at løse opgaven. Kandidaternes faglighed var bekræftet af ProSelection, hvorfor det blot drejede sig om at identificere en personlighed, der passede ind hos os.”

Direktør, Charlotte Madsen

Ebco A/S

 

”Vi stod overfor et generationsskifte i vores regnskabsafdeling og kontaktede ProSelection, da vi skulle rekruttere en ny regnskabschef. I samarbejde med ProSelection udarbejdede vi en profil på den nye medarbejder og overlod herefter processen til dem. ProSelection leverede inden for kort tid flere potentielle kandidater, som vi afholdte samtaler med. Takket være ProSelections arbejde fandt vi hurtigt vores nye regnskabschef, som lever fuldt ud op til vores faglige forventninger og er faldet godt til hos os.”

Adm.dir. Frans Andersen

White arkitekter A/S

 

”Da vi akut manglende en stærk allround regnskabsmedarbejder, kontaktede vi ProSelection. På et møde med ProSelection fik vi i samarbejde afklaret profilen på den nye medarbejder og samtidig afdækket behovet for en midlertidig vikar. ProSelection sørgede herefter for, at vi hurtigt fik en vikar, der kunne dække vores akutte behov. Samtidig gik de i gang med at finde kandidater til den permanente stilling og leverede inden for kort tid et felt af spændende kandidater, som vi afholdt samtaler med. Takket været ProSelections grundige arbejde har vi i dag fået ansat en kompetent regnskabsmedarbejder, som er faldet godt til i vores virksomhed.”

Finance Manager Hardy Mogensen

Anritsu A/S

 

”Da vores økonomichef sagde op, skulle vi ansætte en ny. Vi undersøgte derfor markedet for rekrutteringsspecialister inden for regnskab og økonomi og valgte efter et indledende møde at lade ProSelection bistå os i processen. Samarbejdet med ProSelection var fra først færd meget professionelt, og de leverede kvalificerede kandidater inden for den aftalte tidsramme. I dag har vi takket været ProSelection ansat en økonomichef, som lever fuldt ud op til vores forventninger både fagligt og personligt.”

Adm. dir. Poul Brunsgaard

PDC Teknik A/S

 

”I vores søgen efter en ny medarbejder i vores regnskabsadministration, stod vi over for et valg. Vi kunne gøre det selv, eller vi kunne entrere med en ekstern specialist. Vi valgte at overlade processen til ProSelection, der hurtigt identificerede de kandidater, der kunne løfte de opgaver, som vi kunne tilbyde. Vi stod, inden for den aftalte tidshorisont, med valget mellem tre kvalificerede kandidater, og vi har nu en ny medarbejder i vores administration, der matcher vores forventninger.”

Adm. dir. Niels Kjær-Petersen

MUR shipping Denmark A/S

 

”Med kort varsel fik ProSelection til opgave at finde vores nye kollega. Det tog fire hverdage fra vores henvendelse, til vi havde de første to kandidater til samtale. Alle kandidater, vi mødte, var topkvalificerede i henhold til den jobbeskrivelse, vi havde givet. Og så var det en fornøjelse at høre, at de alle gav klart udtryk for, at de havde fået en super god behandling af ProSelection.”

Financial Manager Lene Rømer

ATC Footwear A/S

 

”Vi stod med et behov for en kvalificeret medarbejder. Derfor tog vi fat i Proselection, som uforholdsmæssigt hurtigt forstod hvilken profil vi søgte og leverede tre gode kandidater, der kunne løfte opgaven.”

Martin Lundstrøm, F&A manager

Roland DG North Europe A/S

“In the middle of a hectic period when we were missing two strong accounting profiles, I contacted ProSelection, who fully understood our challenges. In what I would call a very quick and painless process, we found, in close cooperation with ProSelection, the two profiles that fully meet our expectations.”

CFO Lene Bundgaard

Haas Meincke A/S


”Vi havde behov for at ansætte en dygtig og ambitiøs controller og kontaktede i den forbindelse ProSelection. Efter et indledende møde, hvor vi i samarbejde med konsulenten fra ProSelection fik defineret profilen, overlod vi rekrutteringsprocessen til ProSelection. De leverede en professionel indsats med fokus på vores behov såvel fagligt som personlighedsmæssigt. Samarbejdet med ProSelection mundede ud i, at vi i dag har ansat en kompetent controller, som er faldet godt til hos os.”

Økonomichef Magnus Christensen

Trackman A/S


“Vi kontaktede ProSelection, da vores økonomichef sagde op. I dialogen om os og vores forventninger til en økonomichef, fandt de den rette kandidat inden for den aftalte tidsramme. ProSelection serverede en kvalificeret og effektiv pakke. Processen var overskuelig, og vi følte, at de umiddelbart forstod vores behov. Vi er særdeles tilfredse med udfaldet.”

Director of Finance & Administration Thomas Reidar Andersen

UNICEF Danmark


”ProSelection beviste på kort tid, at de var i stand til at finde fire meget kvalificerede kandidater til min ledige stilling. Inden for ti dage havde jeg kontaktet ProSelection, afholdt samtaler og ansat min nye medarbejder. Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med ProSelection og vil til enhver tid anbefale dem til andre.”

Regskabschef Jørn Viborg-Svendsen

3XN A/S


“I et ønske om at finde den bedst kvalificerede kandidat til stillingen som økonomichef, kontaktede vi ProSelection, der er specialister inden for regnskab og økonomi. Et grundigt formøde, hvorunder ProSelection redegjorde for deres rekrutteringsproces fra A-Z, overbeviste de os om, at de skulle være vores samarbejdspartnere i vores bestræbelser på at finde den rette økonomichef. I et samarbejde, der gik på tværs af landegrænser, udviste ProSelection stor ihærdighed, de balancerede fortræffeligt mellem kvalitet og hurtighed, og de leverede den rette mand til jobbet. “

Adm.dir Preben Kjær

Evers A/S


”Vi har anvendt ProSelection til at besætte flere stillinger i vores økonomiafdeling, og har hver gang været meget tilfredse med samarbejdet – af 3 grunde: Stærkt professionelt arbejde sikrer, at vi kun bliver præsenteret for relevante kandidater, en konkurrencedygtig pris samt en meget hurtig og effektiv mailkorrespondance.”

Finance director Ulrik Heineke

LEBARA MOBILE A/S


“Proselection har hjulpet os med at finde vores nuværende kreditorbogholder. De leverede på kort tid kvalificerede kandidater til stillingen. Vi har været meget glade for samarbejdet med ProSelection og er særdeles tilfredse med vores nye medarbejder, der matcher stillingen optimalt både fagligt og personligt”.

Økonomichef Connie Rasch

ActionSportGames A/S


”Vi stod og skulle ansætte en ny controller og kontaktede derfor ProSelection. Efter et indledende møde med ProSelection besluttede vi at lade dem forstå processen for os. Samarbejdet med ProSelection var professionelt fra første færd, og de levererede inden for den aftalte tidsramme flere spændende kandidater, som levede op til vores ønsker til faglighed såvel som personlighed. Via ProSelections grundige forarbejde kunne vi ansætte vores nye controller, som i dag er faldet godt til i vores afdeling.”

HR Partner Anita Lorenzen Roth

GF Forsikring


”Vi kontaktede ProSelection, da vi manglede en ny regnskabschef. Samarbejdet med ProSelection var både yderst professionelt og meget behageligt. De havde en unik evne til hurtigt at ”fange ånden” i vores virksomhed. ProSelection arbejdede meget målrettet og de leverede på kort tid flere spændende kandidater, som fuldt ud levede op til vores forventninger både fagligt og personligt. I dag er vi glade for vores regnskabschef, som på kort tid er faldet rigtig godt til hos os.”

Adm.dir. Niklas Pandell

Popz Europe Sales ApS


”Da Dyrberg Kern havde brug for en ny kompetent Finance Assistant, kontaktede vi ProSelection med henblik på en hurtig og professionel rekrutteringsproces. ProSelection leverede på ganske få dage flere spændende kandidater, som vi afholdt samtaler med. Den effektive og professionelle proces hos ProSelection sikrede, at vi fik ansat vores nye medarbejdere langt hurtigere end vi havde forventet.”

HR Manager Katrine Pondal 

DyrbergKern A/S


”Vi havde brug for en ny fagligt stærk Finance Manager. ProSelection var en kompetent og ihærdig samarbejdspartner i dette forløb, og vores nye Finance Manager lever indtil videre fuldt ud op til vores forventninger”

Fabriksdirektør Pia Christensen

Persano Group A/S


”Vi stod med et akut behov for at rekruttere en dygtig regnskabsmedarbejder og kontaktede derfor ProSelection. Samarbejdet med ProSelection var meget effektivt og professionelt, så allerede kort tid efter vi havde indledt samarbejdet, kunne vi afholde samtaler med de kandidater, som ProSelection havde fundet. Takket være et godt forarbejde af ProSelection kunne vi ansætte en velkvalificeret medarbejder hurtigt og effektivt, og vi har i dag en ny kollega som er faldet yderst tilfredsstillende til – både fagligt og socialt.”

Regnskabschef Martin Berg Møller

Albatros Travel A/S


”Da vi manglede en dygtig og udviklingsorienteret kreditorbogholder kontaktede vi
ProSelection. De leverede  på  kort tid flere spændende kandidater,
som vi tog til samtale. I dag har vi med hjælp fra ProSelection fået ansat en
rigtig dygtig kreditorbogholder, som opfylder  alle vores ønsker til en
medarbejder. ”

Manager Business Support Center Torben Helløv

Hexagon Geosystems A/S


“I forbindelse med en omorganisering af de fælles administrative funktioner på EUC Sjælland har vi anvendt ProSelection til at besætte stillinger både på mellem og topleder niveau. ProSelection har løst de stillede opgaver professionelt og til fuld tilfredshed både for kandidaterne samt EUC Sjælland. ProSelection har i processen formået at formidle stillingernes indhold og udfordringer således, at kun de bedste kandidater blev præsenteret for os som kunde.”

Økonomidirektør Tue Skovgaard Jakobsen

EUC Sjælland


”Vi valgte et samarbejde med ProSelection, da vi manglede en ny og kompetent bogholder. ProSelection leverede på kort tid flere kandidater, der levede op til vores faglige såvel som personlighedsmæssige ønsker. Vi er i dag meget tilfredse med samarbejdet, og ikke mindst vores nye kollega.”

CFO Erling Ibsen

Hamelin A/S


“Herbo ekspanderer kraftigt og da vi stod i en situation, hvor vi havde brug for en erfaren ejendomsadministrator, henvendte vi os til ProSelection. Vi blev hurtigt introduceret for kompetente kandidater, der alle opfyldte vores krav til faglighed og erfaring. ProSelection sørgede for et effektivt og professionelt forløb, og at vi i dag har netop den nye kollega, som vi ønskede.”

CFO Flemming Hansen

Herbo-Holding ApS


”Vi kontaktede ProSelection, da vi med kort varsel havde behov for en ny regnskabsansvarlig. ProSelection afkodede hurtigt i dialogen med os vores behov, og fandt den kandidat, der har de rette kompetencer og den rette personlighed til at træde hurtigt ind i vores organisation. I dag har vi en ny regnskabsansvarlig, som på kort tid er faldet utrolig godt til i vores virksomhed.”

Administrerende direktør, Anders Millgaard

Modstrøm A/S


“Vi stod i en situation, hvor vi med et kort varsel manglende en regnskabsvikar. ProSelection hjalp os med hurtigt at finde den rette, kvalificerede kandidat, og vi er derfor særdeles tilfredse med samarbejdet med ProSelection.”

Chefkonsulent, Jacob Juul Gade

Øresundsuniversitetet


”Vi har i flere omgange benyttet os af ProSelections kompetencer. De leverer en tryg, hurtig og kompetent rekrutteringsproces, hvor vi kan konstatere, at de har været opmærksomme på vores behov.”

Financial manager Susanne Holm

JF Hillebrand Scandinavia A/S


”Vi havde akut for brug for en dygtig controller og kontaktede derfor ProSelection, som på få dage fandt flere kompetente kandidater til os.  Med hjælp fra ProSelection fandt vi derfor meget hurtigere, end vi havde drømt om vores ny medarbejder. I dag har vi stor glæde af vores controller, som er faldet godt til hos os.”

Finance Manager Marianne Kjærsgaard

Egmont Serieforlaget A/S

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Get in touch